Post by thudsetztegtecy on Feb 5, 2022 18:53:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλά νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
Είναι πολύ καλό και δεν κολλάει πολύ
Κατέβασε το παιχνίδι και τηρήθηκε η πολιτική απορρήτου. Διάβασα αυτά τα πράγματα και παρατήρησα μερικά θέματα. Είναι πολύ γενικευμένο όταν πρόκειται για τον ορισμό του τι συλλέγεται, πολλή χαλαρή ορολογία, και προσωπικά δεν πίστευα ότι θα άξιζε όλο αυτό για ένα προσωρινό knock off για να το δοκιμάσω. Όπως, συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό.. Κατάλαβα, είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, αλλά πιθανότατα συμπληρώνεται από διαφημίσεις (τουλάχιστον έτσι κάνουν τα περισσότερα παιχνίδια.) Απλοποιήστε τους όρους.. είναι ένα δωρεάν παιχνίδι. Όχι καριέρα.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και όλα εκτός από δυσλειτουργεί τρομερά σε σημείο που δεν μπορώ να το παίξω καθόλου. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα hit or miss. Παρακαλώ διορθώστε.
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Τα κατορθώματα και τα κόλπα το κάνουν πιο διασκεδαστικό.
Ότι πιο μαλακιά έχω δει στη ζωή μου
Είναι να καπελώ και όταν πατάω για να πηδήξω δεν πηδά 😠🤬😡👎
Stumble Guys: Multiplayer Royale Hành động lwqo
Το χειρότερο παιχνίδι που δεν μπορείς να πάρεις στέμμα είναι τόσο δύσκολο που είναι χάλια
Να φύγει η τσάντα που πέφτουμε κάτω από την γη και να βάλουν 500 600 διαμάντια το stumble pass κατάταλα το παιχνίδι τα σπάει.
Stumble Guys: Multiplayer Royale Toiminta jya
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΤΕ, αλλά έχει μια επιλογή φίλου, ώστε να μπορούμε να προσθέσουμε φίλους και να τους διαχωρίσουμε και μια επιλογή clan που επιτρέπει να φτιάξουμε ένα clan BTW πολύ ωραίο παιχνίδι
Αυτό είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά αυτό που μισώ είναι μετά από κάθε αγώνα που εμφανίζεται η τρομερή διαφήμιση στην οθόνη μου και ο άλλος λόγος είναι ότι δεν μπορούμε να πάρουμε premium πάσο με κανέναν τρόπο και πρέπει να πληρώσετε πραγματικά χρήματα για αυτό, γι' αυτό βαθμολόγησα με τρία αστέρια παρακαλώ βελτιώστε
Είναι πολύ ωραίο αλλα μπορεί σε κάποιους να κολαει
Γιατί θα σκεφτόσασταν να προσθέσετε κάτι στο PASS που σας επιτρέπει να κλοτσάτε άλλους παίκτες, πολύ άδικο και απογοητευτικό, μπορεί επίσης να κάνετε το παιχνίδι να πληρώσει εντελώς για να κερδίσετε. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ για μερικά παιχνίδια που παίζετε και στη συνέχεια τοποθετείστε σε λόμπι γεμάτα άτομα που παραλείπουν το κομμάτι και χρησιμοποιούν αυτά τα πράγματα, όπως το kick FIX IT που έχετε ήδη αντιγράψει το φθινόπωρο παιδιά, δεν είναι τόσο δύσκολο να αφαιρέσετε ορισμένες ανόητες λειτουργίες.
Η ιδέα αυτού του παιχνιδιού είναι υπέροχη, αλλά με μεγάλη κίνηση. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα πρέπει να δώσει περισσότερα αστέρια εάν οι παίκτες μπορέσουν να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο. Αυτή τη στιγμή ο παίκτης μπορεί να αποκλείσει σκόπιμα στον πρώτο γύρο και να πάρει 20 αστέρια και να βρει νέο αγώνα. Δεν είναι κίνητρο για να παίξετε και να προχωρήσετε στον επόμενο γύρο, όπου μπορείτε να βρείτε αγώνα 3-4 και να πάρετε 60-80 αστέρια, ενώ αν παίξετε στον 3 γύρο θα πάρετε μόνο 30 αστέρια. Δώστε περισσότερα αστέρια για παράδειγμα 1ος γύρος 20, 2ος γύρος 40, 3ος γύρος 60 και περισσότερα αν κερδίσετε.
Ξεκλειδώστε τα ειδικά συναισθήματα όπως η μπουνιά ή η αγκαλιά με 100 διαμάντια για να είναι πιο εύκολο
Ρε είναι πολύ ωραιο παιχνιδι αλλά για κάποιο λόγο μου κολλάει και το ιντερνετ είναι μια χαρά.
Είναι σαν το Φθινόπωρο παιδιά!!!!το λατρεύω!!!!!!!!🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Αυτό είναι ένα τόσο ωραίο παιχνίδι, αν δεν έχετε PlayStation ή υπολογιστή, αλλά ένα που θέλω πραγματικά να δω είναι περισσότερους γύρους κάνοντας το όπως όταν 32 παίκτες πρέπει να είναι 22 και όχι 16, μετά θα μπορούσε να είναι 16 και μετά 8 μετά από αυτούς τους 4 και τέλος 1 οπότε παρακαλώ φτιάξτε το έτσι γιατί είναι κοντό αλλά κατά μέρος ότι είναι πραγματικά ήλιος ✋+🤚+🤲=🙏
Καλό
Είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά πρέπει να μπορούμε να κερδίζουμε μερικά πετράδια όταν χάνουμε. Όπως 10 για τον νικητή και 3 οι άλλοι που πέρασαν στον τελευταίο γύρο.
Πολύ ωραίο απλά κάντε τις ειδικές προσφορές από 450 πετράδια έως 200 πετράδια
Το πρόβλημα που έχω για αυτό το παιχνίδι σχετικά με το πόσο άδικο είναι το δωρεάν πάσο, νομίζω ότι πρέπει να προσθέσετε περισσότερα βραβεία στο δωρεάν πάσο, όπως το παράδειγμα premium: Περισσότερα skins=κοινά ή καλύτερα, πετράδια κ.λπ.
Επιτελους! Ενα επιτυχημενο simulator οτι πιο κοντα σε fall guys με καλυτερες πιστες κατα την γνωμη μου.
Παρά πολύ ωραίο το παίζω συνέχεια αλλά είναι λίγο σαν το μπραούλ σταρς και ένα άλλο και είναι λίγο κλεψιά αλλά δεν πειραζει ακόμα είναι απίθανο🌸🦋
Έτσι κι έτσι
Γεια σου παιχνίδια kitka, καταρχάς είναι ένα καλό παιχνίδι και έχει αξιοπρεπή γραφικά και ragdolls όλα είναι καλά. Θέλω βελτίωση στα εξής: 1.δώστε δωρεάν πετράδια γιατί πληρώνουν για να κερδίσουν οι παίκτες αγοράζουν το stumble pass και κλωτσάνε όλους. και ανταμοιβές όπως πολύτιμοι λίθοι, δέρμα και emote κάντε αυτό, αλλιώς θα απεγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι. Σας ευχαριστώ
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι 🥰 Είναι απλά καταπληκτικό!
Οπίου του άρεση του ευθύς καρκινώ
Χάνο συνέχεια σε ένα ματς
Σκάτα
Τέλειο παιχνίδι ενδιαφέρον με πολλές χάρτες και πολλά skins και γίνονται συχνά ενημερώσεις
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ Δίνω 3 αστέρια για 2 λόγους που μου αρέσει το παιχνίδι Μου αρέσει το πώς είναι σχεδόν σαν το φθινόπωρο παιδιά με τα ίδια γραφικά και κινούμενα σχέδια, αλλά θα ήθελα αν μπορείτε να βάλετε κάτι ώστε να αγοράζετε για να μην πληρώνετε για διαφημίσεις, κάτι Μισώ είναι να πληρώνεις για να κερδίζεις γιατί στο stumble pass παίρνεις το push emote και το grab emote που δεν μπορούν να έχουν οι άνθρωποι που δεν πληρώνουν για το stumble pass. Το βρίσκω χαζό
Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. αλλά έχουν τόσες πολλές δυσλειτουργίες στο ρολό ζούγκλας, παρακαλώ να το διορθώσετε. Και υπάρχουν τόσες πολλές δυσλειτουργίες στη βιασύνη λάβας, επίσης, pls να το διορθώσετε. Και τι έχεις κάνει bansq, κανένα σημείο ελέγχου στη ζούγκλα ρολό στον 1ο κύλινδρο;;;;;;
Μην το κατεβάσετε ποτέ είναι ένα πολύ κακό παιχνίδι που θα σας δώσει άγχος και οι παίκτες που έχουν μόνο premium pass μπορούν να πάρουν ειδικά e-motes και όταν μάζεψα 800 πετράδια αύξησαν την τιμή του premium pass στα 1200 gems και στο παιχνίδι παίκτες που έχουν premium pass θα σε γρονθοκοπήσουν και θα σε κλωτσήσουν και θα πάνε πιο γρήγορα και θα προκριθούν και θα εξαφανιστεί αυτό το παιχνίδι πληρώνει πλήρως για να κερδίσεις, δεν πρέπει ποτέ να το κατεβάσεις
Maps for Minecraft PE เครื่องมือ uzwy
Μέχρι στιγμής, το παιχνίδι δεν είναι κακό. Μπορείτε να παίξετε με φίλους και να δημιουργήσετε πάρτι και να προσαρμόσετε τους χαρακτήρες σας.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο Μου αρέσει, αλλά τα χρήματα για τους πολύτιμους λίθους είναι πολύ υψηλά, μπορείς να κάνεις χαμηλά;
Stumble Guys: Multiplayer Royale Laga hlil
Όταν έβλεπα διαφημίσεις για τα δωρεάν 8 πολύτιμους λίθους που υπάρχουν στο κατάστημα, έλαβα αυτό που έλεγε "Το βίντεο έχει περιοριστεί. Αγοράστε οποιοδήποτε πακέτο πολύτιμων λίθων για να αφαιρέσετε διαφημίσεις." Τώρα δεν μπορώ να πάρω άλλα πετράδια. Είπα στον φίλο μου αν το πήρε και μου είπε όχι. Και οι δύο ξεκινήσαμε το παιχνίδι ταυτόχρονα, οπότε δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά αν υπάρχει, παρακαλώ διορθώστε το. Έχει συμβεί αυτό σε κάποιον από εσάς εκεί έξω;
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά έχω πρόβλημα στο παιχνίδι κλωτσιά ή γροθιά, αλλά μπορείτε να αφαιρέσετε το λάκτισμα ή τη γροθιά στον τρίτο γύρο, δεν μπορείτε να αφαιρέσετε γροθιά σε 1 ή 2 γύρο, αφαιρέστε μόνο στον τρίτο γύρο / ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά απολαυστικό αυτό είναι το παιχνίδι που προτείνω να παίξετε. Το μόνο πράγμα που θέλω να κάνετε είναι να προσθέσετε περισσότερους χάρτες και λειτουργίες, λειτουργίες δέρματος όπως κρυφτό και παιχνίδια με καλαμάρια, αν προσθέσετε λειτουργίες όπως κρυφτό, δώστε σε αυτό το παιχνίδι ένα Βαθμολογία 5 αστέρων Παρόλο που II ΑΓΑΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ, καλή δουλειά φτιάχνοντας αυτό το παιχνίδι
Γεια σου παιχνίδια kitka Είμαι παλιός παίκτης αυτού του παιχνιδιού και μου αρέσει πολύ όλα τα πράγματα είναι καλά σε αυτό το παιχνίδι αλλά έχω πρόβλημα σε οποιοδήποτε άλλο κινητό αυτό δεν συμβαίνει αλλά συμβαίνει μόνο στο oppoa37 όταν τελειώσουμε το 1ο γύρος Abu όταν οι παίκτες που αποκλείονται πέφτουν πριν από τον 2ο γύρο, επειδή φορτώνει πολύ αργά και καθυστερεί, εξαιτίας αυτού δεν μπορώ να παίξω 2ο 3ο γύρο κ.λπ. παρακαλώ διορθώστε αυτό το πρόβλημα..